Όροι Χρήσης

 

Πρωταρχικός σκοπός  της εταιρείας ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ, που εδρεύει στην διεύθυνση Ιπποδάμου 8, 26442, Πάτρα, με τηλέφωνο επικοινωνίας 2614008088  είναι η παράθεση των όρων που διέπουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του  e-shop : www.hairmod.gr  αλλά και την ενημέρωσή σας για τα δικά σας δικαιώματα και υποχρεώσεις κατά την περιήγησή σας, στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Η αποδοχή των όρων που αναφέρονται κάτωθι καθιστούν υπεύθυνο τον αγοραστή ως προς τη ανάγνωση και την κατανόηση της συμφωνίας που αποδέχεται. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή συμπληρωματική πληροφορία για τους όρους αποστολής, πληρωμών και εγγύησης το www.hairmod.gr δεν φέρει καμία ευθύνη εκτός εάν υπάρξει γραπτή ερώτηση από τον αγοραστή.

Γενικοί όροι χρήσης

 

To www.hairmod.gr είναι ηλεκτρονικό κατάστημα που έχει ως σκοπό την πώληση προϊόντων και ειδών κομμωτηρίου.

Τιμές προιόντων

 

Οι τιμές των προϊόντων στο www.hairmod.gr  βρίσκονται κοντά σε κάθε προϊόν και σε ευανάγνωστη θέση. Εάν και εφόσον η εταιρεία κρίνει απαραίτητο, οι τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α (24% ) Ο αγοραστής με την επιβεβαίωση της παραγγελίας οριστικοποιεί ότι θα παραλάβει το προϊόν στην τιμή που αποδέχτηκε ακόμα και αν τροποποιηθεί η τιμή του προϊόντος σε μέλλοντα χρόνο. Σε περίπτωση λανθασμένης καταχώρησης ως προς την τιμή του προϊόντος το www.hairmod.gr,  θα ενημερώσει άμεσα τον αγοραστή και θα διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία του.

Στο www.hairmod.gr,  έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε αν η αγορά σας θα γίνει με απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρείες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον έχουν συμπληρώσει: Επωνυμία εταιρείας, Αντικείμενο δραστηριότητας, Α.Φ.Μ. και Δ.Ο.Υ.

Τρόποι παραγγελίας

 

Δικαίωμα παραγγελίας έχουν μόνο ενήλικα άτομα. Σε περίπτωση που τα  στοιχεία που δόθηκαν δεν είναι αληθή το www.hairmod.gr δε φέρει καμία ευθύνη και επιβαρύνει τον αγοραστή με τα έξοδα αποστολής του προϊόντος. Η παραγγελία ισχύει εφόσον συμπληρωθούν τα απαιτούμενα πεδία στην ηλεκτρονική φόρμα παραγγελίας του www.hairmod.gr. Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία πρέπει απαραιτήτως ο καταναλωτής να διαβάσει, να κατανοήσει και να αποδεχθεί τους όρους χρήσης. Μερική ή και ολική ακύρωση ή αλλαγή της παραγγελίας  γίνεται μόνο αφού έχει ενημερωθεί έγκαιρα  το www.hairmod.gr,  με αποστολή email στο info@hairmod.gr   την παραλαβή του προϊόντος από την εταιρεία courier. Σε κάθε άλλη περίπτωση ο αγοραστής επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής από και προς το κατάστημα, σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο της συνεργαζόμενης εταιρείας courier. Σε περίπτωση όπου έχει καταχωρηθεί λανθασμένα κάποιο προϊόν ως προς το απόθεμα του προϊόντος το www.hairmod.gr θα ενημερώσει άμεσα τον αγοραστή ώστε να ακυρωθεί ή τροποποιηθεί η παραγγελία του.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων που διατίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα καθορίζονται από την εκάστοτε κατασκευάστρια εταιρεία. Οι παραγγελίες δίνονται στο  τμήμα πωλήσεων του www.hairmod.gr  το οποίο είναι υπεύθυνο  για τη διάθεση καθώς και για την αποστολή των προϊόντων. Ο αγοραστής οφείλει να ενημερώνεται σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων που παραγγέλνει. Οποιαδήποτε ενημέρωση εκ μέρους του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, η οποία αφορά τεχνικές ή άλλες πληροφορίες γίνεται με κάθε επιφύλαξη.

Τρόποι Αποστολής

 

Το κόστος και η ευθύνη μεταφοράς των προϊόντων επιβαρύνουν κατά αποκλειστικότητα την εταιρεία ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ. Ο πελάτης δε φέρει καμία ευθύνη ως προς την ακεραιότητα των προϊόντων κατά τη μεταφορά τους. Το ύψος των εξόδων της μεταφοράς ορίζεται από την εκάστοτε συνεργαζόμενη εταιρεία και επιβαρύνει εξ ολοκλήρου τον αγοραστή. Η παράδοση των προϊόντων γίνεται από 2 (δύο)  ημέρες από τη στιγμή της παραλαβής από την εταιρεία διανομής και η οποία μπορεί να μεταβληθεί έως και 5 (πέντε) εργάσιμες ημέρες ανάλογα με τη χιλιομετρική απόσταση. Σε περίπτωση ειδικών συνθηκών (απεργίες, φυσικές καταστροφές,αργίες κλπ) το www.hairmod.gr  δεν φέρει καμία ευθύνη ως προς την καθυστέρηση παράδοσης του προϊόντος. Η εταιρεία www.hairmod.gr  απαλλάσσεται από κάθε ευθύνη σε περίπτωση κλοπής, φθοράς των προϊόντων, αλλοίωση ή συσκευασιών κατόπιν της παράδοσης του προϊόντος στον αγοραστή ή εκπρόσωπο του ή μεταφορική εταιρεία.

Εφόσον δεν έχει διευκρινιστεί ο τρόπος πληρωμής, τότε αυτόματα εννοείται αντικαταβολή με την παράδοση.

 

Οι τρόποι πληρωμών είναι οι κάτωθι:

Α) Εξόφληση και παραλαβή από το κατάστημα το οποίο βρίσκεται επί της οδού Ιπποδάμου 8 στη Πάτρα (κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού)

 

Β)Μέσω αντικαταβολής κατά την παράδοση του προϊόντος από την συνεργαζόμενη εταιρεία μεταφοράς (courier)

 

Γ) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό του τραπεζικού ιδρύματος με την επωνυμία «Τράπεζα»

Από 1.1.2014 βάσει νομοθεσίας, οι συναλλαγές  άνω των 500€  γίνονται μόνο μέσω τραπέζης.

 

Δ) Εξόφληση άμεσα από το eshop μας μέσα από το ασφαλές περιβάλλον της Vivva Wallet.

 

Ο αγοραστής στην ως άνω περίπτωση είναι υποχρεωμένος να αποστείλει το καταθετήριο με το ονοματεπώνυμο με email στο να επιβεβαιωθεί info@hairmod.gr προκειμένου  και να ολοκληρωθεί η παραγγελία. Η διαδικασία αποστολής ξεκινά σύμφωνα με την ημερομηνία και ώρα που παρελήφθη το ονομαστικό καταθετήριο από το  www.hairmod.gr

Επιστροφή παραγγελίας

 

Μπορείτε να επιστρέψετε την παραγγελία σας, μέσα σε 14 μέρες από την ημερομηνία που θα την παραλάβετε. Τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν.

Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 14 ημερών ή σε περίπτωση που η συσκευασία του προϊόντος έχει ανοιχτεί,  τότε το www.hairmod.gr δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση.

Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις, θα πρέπει το επιστρεφόμενο προϊόν να συνοδεύεται απαραίτητα με όλα τα έγγραφα τα οποία το συνόδευαν (π.χ. Συσκευασία, απόδειξη λιανικής πώλησης κλπ). Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με το www.hairmod.gr, είτε μέσω email από τη σελίδα επικοινωνίας, είτε τηλεφωνικά στο 2614008088, Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-17:00.

 

Ευθύνη: 

Το www.hairmod.gr, δεν ευθύνεται για ελαττώματα των προϊόντων και ζημιά από την αιτία αυτή, για τα οποία μόνος υπεύθυνος είναι ο κατασκευαστής – προμηθευτής τους.

Σε κάθε περίπτωση παραλαβής από τον αγοραστή ελαττωματικού προϊόντος ισχύουν οι παρακάτω όροι :

To προϊόν πρέπει να επιστραφεί από τον πελάτη στο κατάστημα του  www.hairmod.gr εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς του,με την πλήρη συνοδευτική συσκευασία του καθώς και με το παραστατικό αγοράς του.

Η αδυναμία λειτουργίας του προϊόντος πρέπει να οφείλεται σε ελάττωμα του κατασκευαστή και όχι σε βλάβη η οποία προκλήθηκε κατόπιν κακής χρήσεως του προϊόντος, όπως για παράδειγμα και όχι αποκλειστικά από πτώση, λειτουργία εκτός προδιαγραφών κατασκευαστή, επέμβαση στο εσωτερικό του από μη εξουσιοδοτημένους τεχνικούς κτλ.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει επαρκές απόθεμα για την αντικατάσταση του προϊόντος, το www.hairmod.gr μπορεί να αντικαταστήσει το προϊόν με άλλο ιδίων ή ανώτερων τεχνικών προδιαγραφών ή αναγραφόμενης τιμής ή να προχωρήσει σε επιστροφή των χρημάτων στην αρχική τιμή αγοράς στον πελάτη.

Σε περιπτώσεις επιστροφής των προϊόντων, το κατάστημα www.hairmod.gr είτε θα προβαίνει σε επιστροφή  χρημάτων είτε κατόπιν συνεννόησης με τον  εκάστοτε αγοραστή θα  πιστώνει το ακριβές ποσό στην αμέσως επόμενη παραγγελία.

Για την έναρξη οποιασδήποτε συναλλαγής με το ηλεκτρονικό κατάστημα www.hairmod.gr,  είναι απαραίτητη από πλευράς σας η γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών δεδομένων, τα οποία  χρησιμεύουν κυρίως για λόγους ασφαλείας.

Η εταιρεία με την επωνυμία hairmod και το  www.hairmod.gr, e-shop, ακολουθώντας απαρέγκλιτα τις αρχές προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και διεθνείς συμβάσεις δεν πρόκειται να προβούν σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγκρισή σας χρήση των στοιχείων σας.

Το www.hairmod.gr, e-shop με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, ανταλλάσσει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Εξαιρετικά μπορεί να δημοσιοποιηθούν προσωπικά σας στοιχεία από την εταιρεία, τηρούμενης πάντα της προβλεπόμενης από το νόμο διαδικασίας όταν τούτο επιβάλλεται από Δημόσια Αρχή, Δικαστήριο κλπ. Επίσης μπορείτε οποτεδήποτε να προβείτε, εφόσον υπάρχει λόγος, στην αλλαγή των προσωπικών στοιχείων που μας έχετε γνωστοποιήσει.

 

Τα στοιχεία που απαιτείται να γνωστοποιηθούν είναι τα εξής: 

Ονοματεπώνυμο :

Αριθμός τηλεφώνου :

Διεύθυνση :

Ηλεκτρονική διεύθυνση ταχυδρομείου :

Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου απαιτούνται ακόμη :

Α.Φ.Μ :

Δ.Ο.Υ :

Επωνυμία :

Επαγγελματική Δραστηριότητα :

 

Αντιμετώπιση Παραπόνων:

Για όποια πληροφορία η παράπονο υπάρχει παρακαλώ να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 2614008088, ή στο email (info@hairmod.gr) και θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.

 

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

 

Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, που αναρτάται στο www.hairmod.gr, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του www.hairmod.gr, και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική-ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του περιεχομένου των διαδικτυακών τόπων. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, μεταφόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας του www.hairmod.gr,  ή οιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το www.hairmod.gr, ή και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα του www.hairmod.gr, ή και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνιση και έκθεσή τους στις ιστοσελίδες   δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

Cookies

 

Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο έτσι και στο www.hairmod.gr,  χρησιμοποιούμε cookies έτσι ώστε να έχουμε πρόσβαση σε ορισμένες πληροφορίες και να σας προσφέρουμε λειτουργικές υπηρεσίες κάθε φορά που περιηγείστε με κάποιον web browser στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Τα Cookies είναι αλφαριθμητικά αρχεία (text), που μεταβιβάζονται στον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής πλοήγησης σας, διαμέσου του διαδικτύου. Δεν προκαλούν βλάβες στις συσκευές σας ούτε στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτές και τα περισσότερα διαγράφονται κατά τη έξοδό σας από τη σελίδα μας.

Τα cookies που αποθηκεύονται στη συσκευή πλοήγησης σας είναι τα παρακάτω:

  • Session cookies • Process cookies • Preferences cookies
  • Addthis cookie • Google Adwords • Google Analytics

Στις ρυθμίσεις του browser σας μπορείτε να επιλέξετε να εμποδίσετε την εγκατάσταση νέων cookies ή να σας ρωτάει κάθε φορά που ένα νέο cookie πρόκειται να εγκατασταθεί. Παρ’ όλα αυτά πριν επιλέξετε να εμποδίζετε την εγκατάστασή τους θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα cookies είναι απόλυτα αναγκαία προκειμένου να λειτουργεί σωστά και απρόσκοπτα η ιστοσελίδα μας, ώστε να σας εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία πλοήγησης.

Διασυνδέσεις:

Οποιαδήποτε αναφορά ή διασύνδεση (link) με άλλο site, παρέχεται για την διευκόλυνσή των χρηστών μας και δεν είμαστε υπεύθυνοι για τα περιεχόμενα, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχονται στα site αυτά.

Αρμοδιότητα δικαστηρίων

 

Για την επίλυση διαφορών στη συναλλαγή που γίνεται μεταξύ  www.hairmod.gr, και του εκάστοτε αγοραστή αρμόδια είναι μόνο τα δικαστήρια Πατρών και ισχύει η νομοθεσία της Ελλάδος.

Ισχύον Δίκαιο :

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του www.hairmod.gr,   διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών που ρυθμίζουν θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση (Ν. 2251/1994 – Ν. 2472/1997 – Ν.  3471/2006).

 

Στοιχεία επικοινωνίας με τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή (Γ.Γ.Κ)

  1. Ταχυδρομικά (Γενική Γραμματεία Καταναλωτή – Πλ. Κάνιγγος, 10181 Αθήνα)
  2. Με fax (2103253958)
  3. Μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (1520@efpolis.gr)